Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Ehehe, sapa dengaq Sinar Pagi tadi? :D
Tadi masa on the way nak mai kerja, aku dok dengaq la radio sinar. Sinar Pagi, DJ dia masa ni KE ngan SY. Krill tarak, cuti kot. Topik yang dibincangkan pada hari ni pasai hadiah yang paling pelik pernah dapat.

Aku pun sms la kat sinar ni pasai hadiah pelik yang aku pernah dapat. Aku bagitau yang pada majlis kawin akudulu, pak menakan aku tanya aku hadiah apa lagi yang belum dapat. Dia tanya dapur, pinggan mangkuk, kettle, cerek dapat dah ka? Aku kata semua dah dapat dah.



Last2 dia bagi hadiah tong gas ngan kepala gas tu. Gerenti tarak sapa bagi lagi. huhuu...
OK gak tu, sebab kalau nak beli tong gas pertama mahai gak tu.


Pukoi 9.30 pagi, KE ngan SY baca sms aku dalam radio.

Terima kasih Sinar FM sebab sudi baca sms saya... :D

4 comments

  1. Nadia Hani  

    hahah da ada idea baru nak bg dkt kawan ape nanti. heheh

  2. aly  

    kreatif btul pak menakan hang..

  3. mrzoab  

    Nadia: jenuh usung la klu nak bawak pi kenduri nanti... :D

    aly: nsb baik sorang ja bagi... klu semua yg mai bg hadiah tu bg tong gas ni, jenuh...

  4. ELL-JAY  

    hahahhaha..lawak la pak menakan hang..mmg tak pernah terpikiaq nak bg hadiah kt org tong gas..tp untung gak na..tak pyh beli dah..

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)