Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Tajuk macam gempaq ja, Jalan Kedamaian.... Huh...

Saja nak share gambaq jalan raya dengan pemandangan yang cantik. Rasanya kalau bawak kereta kat jalan ni mau boleh tertidoq tengah jalan nih. Tenang ja rasa.


 Lagi gambaq kat bawah.


Huhuuuu... tayar tarak angin. tensen.. tensen...

Dulu masa zaman bawak moto pi kerja, kerap la terjadi tayar pancit nih. Dua-dua eskali tayar pancit serentak pun pernah. Memang seksa. Huh.

Pengalaman bawak kereta pun pernah jugak sekali mengalami kejadian tayar pancit.

Tapi kalau dengan teknologi baru Michelin nih, mesti best. Tak gaduh nak pikiaq pasai nak bubuh angin tiap-tiap minggu ka. Tak gaduh nak pikiaq tayar pancit tengah jalan ka.

Sebab, memang tayar ni tarak angin... Ehehe...

tengok lagi gambaq kat bawah:

Subscribe to: Posts (Atom)