Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho



Huhuuuu... tayar tarak angin. tensen.. tensen...

Dulu masa zaman bawak moto pi kerja, kerap la terjadi tayar pancit nih. Dua-dua eskali tayar pancit serentak pun pernah. Memang seksa. Huh.

Pengalaman bawak kereta pun pernah jugak sekali mengalami kejadian tayar pancit.

Tapi kalau dengan teknologi baru Michelin nih, mesti best. Tak gaduh nak pikiaq pasai nak bubuh angin tiap-tiap minggu ka. Tak gaduh nak pikiaq tayar pancit tengah jalan ka.

Sebab, memang tayar ni tarak angin... Ehehe...

tengok lagi gambaq kat bawah:










4 comments

  1. cemomoi  

    bila nak jual ni, tak nampak lagi kat kedai

  2. Kamsiah  

    pasni malaun yg suka tabur paku atas jambatan penang
    takde keje lg la ya

  3. mrzoab  

    cemomoi: tak tau la bila nak juai. mungkin masih dalam research lagi kot.
    kak kam: kalau tayar kena paku pun, buleh biaq ja paku tu kat tayar. kalau paku tu paku baru yang berkilat2 lagi, buleh jadi perhiasan tayar.. nampak cantik skit... :D

  4. toyu  

    baguih gak norh taya cenggini.. Aku pun nak merasa pakai gak.. kalu kata nanti habaq mai nak sekali dengan rega dia berserta saiz ukurannya.. naaa...

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)