Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Pernah tengok kereta kebal? Kadang-kadang dok nampak ataih hiway kereta kebai tentera yang bergerak mahupun yang tersadai tepi hiway sebab rosak. :D

Bentuk kereta kebai ni besaq-besaq. Kiranya besaq daripada saiz kereta biasa la.

Pernah tengok kereta kebai dalam bentuk kereta biasa?

Ni ada satu kereta kebai macam tu. Silap-silap, lagi kebai daripada kereta kebai hat selalu kita dok nampak tu. Kereta ni namanya Cadillac One. Kereta untuk presiden USA.

Tengok gambaq kat bawah. Ada cerita detail pasai kereta nih.



Sampai tahap kalau taya pecah pun, kereta ni buleh ja jalan dengan hanya ada rim dia saja. 2-3 kali bom baru buleh nak hancoq kot kereta nih.

p/s: nak try buat kereta aku jadi Viva One la...

1 comments

  1. Kamsiah  

    kalau kat udara pulak-Airforce One la kan....melambangkan status Mr Presiden..

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)