Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho



Bagi sapa-sapa yang suka ambik gambaq, yang bercita-cita nak jadi jurugambaq profesional, ataupun yang berminat nak beli kamera hat mahai-mahai macam dslr tu, tapi tak ada skill atau kreativiti untuk mengambil gambaq. Buleh cuba belajaq dalam satu website nih.

Website ni bukan macam tutorial ka apa ka, tapi lebih kepada macam simulator. Kiranya hampa buleh ambik gambaq secara online la. Kita buleh setting apa segala macam aperture ka, ISO ka apa ka yang orang selalu guna dalam teknik mengambik gambaq tu.

Jadi sebelum nak beli kamera mahai-mahai tu, buleh cuba belajaq kat sini dulu. Dah tere nanti buleh la jadi profesional photographer.

Ni website dia >> Kamera Simulator

leboss.. leboss... abih leboss duit aku... ehehe...

leboss ni nama restoran yang aku pi tadi dengan family. Makanan western ada, makanan melayu pun ada. Ni restoran melayu tapi dengan suasana moden ka apa ntah. Design dalaman kedai dia penuh dengan macam-macam barang perhiasan, dari bat besbol, sarung tangna besbol tu basikal racing, jersi kuning ltdl dan segala macam lagi la ada dalam kedai tu.

Servis ala-ala macam restoran macam secret recipe camtu. Harga pun agak melebosskan jugak la.. :D, tapi berbaloi dan puaih hati la.

Subscribe to: Posts (Atom)