Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Pernah tengok kereta kebal? Kadang-kadang dok nampak ataih hiway kereta kebai tentera yang bergerak mahupun yang tersadai tepi hiway sebab rosak. :D

Bentuk kereta kebai ni besaq-besaq. Kiranya besaq daripada saiz kereta biasa la.

Pernah tengok kereta kebai dalam bentuk kereta biasa?

Ni ada satu kereta kebai macam tu. Silap-silap, lagi kebai daripada kereta kebai hat selalu kita dok nampak tu. Kereta ni namanya Cadillac One. Kereta untuk presiden USA.

Tengok gambaq kat bawah. Ada cerita detail pasai kereta nih.


Jim Cartlon, seorang wartawan Wall Street Journal, baru-baru ini mengumpulkan keluhan dari pengguna komputer Amerika semasa di awal era komputer.

1. Compaq pernah mempertimbangkan untuk mengubah perintah “Press ANY Key” menjadi “Press ENTER Key” kerana banyak penggunanya yang telefon yang menanyakan dimana tombol “ANY” di keyboard.

2. AST Technical Support menerima laporan komplen kerana kesulitan menggunakan mouse. Semasa Techincal Support datang ke rumahnya, mereka menjumpai mouse tersebut tidak boleh digunakan… kerana masih berbungkus rapi di dalam plastiknya. Penggunanya (seorang wanita) takut dengan mouse (tikus) sehingga tidak berani mengeluarkannya dari dalam plastik. Takut diserang mouse komputer?

Huh, lama gila tak memosting dalam nih. Last post pun 31 Oktober. Bukan apa, besdey saya dalam bulan 11, jadi cuti sebulan la dalam bulan 11 tu menyambut besdey... ehehe.

Memandangkan dah tak tau sangat nak tulih apa, balon ja la apa pun nooo... :D

Bagi sapa-sapa yang tak tau lagi tu, pada 1 Disember 2010 yang lalu bersamaan 24 Zulhijjah 1431, isteri saya dah selamat melahirkan anak kedua kami seorang bayi lelaki.

Nak tengok gambaq? Klik la post ni untuk baca keseluruhan posting nih. ehehe....

Subscribe to: Posts (Atom)