Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Huh, lama gila tak memosting dalam nih. Last post pun 31 Oktober. Bukan apa, besdey saya dalam bulan 11, jadi cuti sebulan la dalam bulan 11 tu menyambut besdey... ehehe.

Memandangkan dah tak tau sangat nak tulih apa, balon ja la apa pun nooo... :D

Bagi sapa-sapa yang tak tau lagi tu, pada 1 Disember 2010 yang lalu bersamaan 24 Zulhijjah 1431, isteri saya dah selamat melahirkan anak kedua kami seorang bayi lelaki.

Nak tengok gambaq? Klik la post ni untuk baca keseluruhan posting nih. ehehe....


Doakanlah supaya anak ni membesar dengan sehat dan menjadi anak yang soleh dan yang patuh pada agama dan taat kepada ibu bapa. huh.

2 comments

  1. ika~~  

    ololo..nomeinya XD

  2. Kamsiah  

    tahniah z
    yg ni apa namanya?masih dalam pantang la ya
    z pun kena berpantang juagk hikhikhik...

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)