Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Tajuk macam gempaq ja, Jalan Kedamaian.... Huh...

Saja nak share gambaq jalan raya dengan pemandangan yang cantik. Rasanya kalau bawak kereta kat jalan ni mau boleh tertidoq tengah jalan nih. Tenang ja rasa.


 Lagi gambaq kat bawah.












3 comments

  1. tigasukumaut @ TSM  

    Best tgok gambo2 ni:D

  2. Kamsiah  

    z...pic ke 6 dari atas tu...bkn damai tp seram...mcm citer hantu..ohhh malam2 tak sanggup nak lalu kt situ hehe

  3. toyu  

    allaaaa.. ni gambaq gambaq yg jauh dari kawasan kita.... hat kat kampung or area kita tadak ka... kot tepi bendang ka, lorong motong getah ka... jalan dlm kelapa sawit ka...

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)