Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho




Selalu jugak dok dengaq kes macam nih. Bila kena tegoq ja kata, "Macam la hang tu baguih sangat". Ada jugak yang suka jawab, "Alaaa... kuboq masing-masing".

Walau seburuk manapun orang yang menegoq kita, kalau dia cakap benda yang betoi, kita ikut. Kalau dia cakap benda salah, kita pebetoi balik dia tu.

Sekurang2nya, bila kita buat baik tu, kita dapat pahala, orang yang suruh tu pun dapat pahala.

Hah, apa lagi? kopi post ni pi boh kat blog hampa. Post baekkk nih. :D

3 comments

  1. Sitisifir10  

    ok ah aku kopi pes en pos

  2. mrzoab  

    ya... ya.. silalah kopi...

  3. cemomoi  

    elok le panjangkan menda yang baik, bermanfaat dan bole jadik sedekah jariah kita... cuma aku suka guna approach berbeza dalam menyampaikan perkara yang baik... biar kita berbeza cara tapi matlamat serupa dan tak menyalahi kehendak agama yerk

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)