Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Bagi sapa-sapa yang ada website ka, blog ka apa ka, buleh tau harga website hampa dengan masuk ke website ni >> Biz Information

Kat sini hampa buleh tau value website hampa brapa ringgit. Value blog ni sehingga pada tarikh posting ini diposkan adalah RM 16,956.60. Murahnyaaa....

Sapa-sapa nak beli, aku juai RM15k dah la... :D

Kalau hampa masuk website tu, hampa buleh bubuh widget dalam website hampa contoh macam kat bawah nih:


0 comments

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)