Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Sila perati betoi2 gambaq kat bawah nih. Segerombolan unta sedang berjalan2 di padang pasir.


Mula2 tengok, heran jugak, ish... unta apa kaler itam nih...
Yang sebenaqnya, yang hitam tu ialah bayang unta2 tu. Unta yang sebenaq ialah yang putih2 bawah bayang2 tu. Gambaq ni diambik dari ataih, mungkin dari helikopter ka apa kot. Kebetulan matahari nak terbenam kot, maka nampaklah di mata ni macam yang itam tu unta...

2 comments

  1. Anis izyan Abd Rahman  

    perfect picture there~cantik gile gambar die amik macm tuh..
    mesti mahal uh gambar tuh

  2. mrzoab  

    tu la...
    nti nak try amik gambaq org dari ataih la... tgk jd camtu dak... :D

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)