Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Jika post sebelum ni saya ceritakan pasai Petua Elak Semut, kali ni pulak saya nak bagi petua elak kucing dari membuat kek merata-rata terutama sekali di dalam rumah... huhuuuu...

Ni petua orang tua-tua dulu-dulu. Taktau la berkesan ka dak. Caranya:

Amik lidi, pastu ukur panjang ekor kucing yang suka buat kek merata2 tu.
Pastu kerat lidi tadi mengikut panjang ekor kucing kita tadi tu.
Pastu pacakkan lidi tu kat tanah dan bagi kucin kita tu tengok masa kita pacak lidi tu.

Cuba la tengok, kalau berkesan, komen la skit kat sini... :D


p/s: Mana la orang tua-tua dulu dapat idea yang camnih. Pelik betoi.

4 comments

  1. Aanas  

    hmm. tak pernah dengar lagik petua ni..

  2. ♥♥♥zakiah♥♥♥  

    pelik petua ni.. neway,mmg zakiah xleh sikit ngn kucing.. geli+takut semua ade..

  3. mrzoab  

    mmg pelik... petua orang tua.. mana depa dpt idea pun xtau...

  4. mariah_smile  

    boleh caye ke petua ni huhu

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)