Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Ada 4 orang sahabat. Mereka duduk satu rumah Dan belajar di pusat pengajian tinggi yang sama. Nak di jadikan cerita, mereka in unaware Hari khamis tuh satu test, kira last minute la baru tahu (biasa la,student in kadang2, ponteng, lepas tuh tak nak tanya2 kengkawan). So, mereka berfikir la, macam mana nak elakkan daripada mengambil ujian pada Hari TU.nak kelentong professor la in.

Ada seorg TU, cadangkan rumah terbakar la,tapi Ada yg bantah. Cam tak logik sgt, bnyk laks soal jawab nanti dengan professor. Last2, dpt idea yg mereka fikir sgt bagus. Salah seorg tuh tepon la is professor tuh. Cakap sebiji tayar kereta mereka pecah. Skrg mereka kat highway, tak sempat nak sampai on time (kira jauh la in). Professor pun setuju la menangguhkan ujian ke Hari isnin depan. Lega. Mereka fikir, sempat la nak study jap.

Hari Isnin pun sampai. Ujian TU professor buat kat bilik dia. Yerla,4 org jer. Senang nak monitor kalau2 Ada la yg nak meniru2 ke, bincang jawapan ke. Ujian pun bermula. Ada 2 soalan je. Soalan pertama, 1 markah. Wah, skit je. Professor tanya apa nama subjek ujian yg mereka tgh ambil in.OK. Senang la kan. Soalan 2, 99 markah. Ha, ambik kau. Terkejut. Cuba teka apa soalan yg professor tuh bagi ? Sila scroll ke bawah utk jawapan.





soalannya ialah....
Tayar manakah yang pecah??

soalan tak buleh bincang...
jd akan ada 4 kemungkinan jawapan yg ada... tayar depan kiri ka, kanan ka, atau tayar belakang kiri ka atau kanan...

4 orang sahabat tadi mesti kantoi nak menjawab soalan ni..
eheheh

1 comments

  1. Anonymous  

    macam tergantung je nih.. x ley nk skrol

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)