Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


huh... lama tak memosting dalam nih... dah tarak idea.
ni posting first dalam bulan Oktober 2010. bagi sapa2 yang nak kira BMI atau Body Mass Index, try la kat bawah nih. Tengok hampa ni kategori terkurang berat ka, normal ka, terlebih berat ka.

yang mana kurang berat tu, banyak2kan la makan. yang terlebih berat tu, banyak2kan la bersenam dan kontrol pemakanan.



1 comments

  1. Kamsiah  

    z...ari raya pertama timbang...62kg..turun 2 kg masa posa..ni dah sebulan raya..hehe takut nak timbang

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)