Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Apa tajuk read more nih? Kalau nak tau, cuba tekan Read More... kat bawah... :D



Read more ni baca lagi la... :D
Read more ni atau istilah lainnya blogger panggil "after the jump".

Selalunya read more ni sesuai untuk artikel karangan yang panjang2. Sebelum2 ni kita selalu tengok kalau blog orang lain yang pakai joomla atau wordpress, mesti ada read more nih. Tapi yang pakai blogspot, takdak pun. Sekarang dah ada...

Dengan adanya read more nih, mukadepan blog kita tak la panjang sampai ke bawah sangat. Kalau pembaca blog nak baca panjang2, boleh la dia klik tajuk tu atau klik link read more untuk baca artikel yang selebihnya.

nak tahu cara2 nak pasang kebolehan after the jump ni dalam blog anda? Masuk sini >> After The Jump

2 comments

  1. toyu  

    salam incik z...

    timasihh na pi jengok toyu...

    ermmm...rasanya kat wp dah lama dah ada menda menda nihh.... hehehehhe...

    patutla aku dok heran awatla nmpk bejela panjang artikel kat dlm blogspot ni... tak bleh nak hat mukadimah ja....

    mengkala kata dah ada menda ni.. ok la norh blogspot....

  2. mrzoab  

    yeah.. mmg ok gila... rasanya skang ni dah mola lagi power dr wp atau joomla...

    nantikan blog terbaru aku dgn teknologi blogsepot terkini.... ehehe

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)