Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho



Tudiaa... nin dia salah satu cara untuk hampa meluahkan perasaan tak puas hati. Kalau la semua orang kat Malaysia ni buat camni kalau ada masalah dengan kereta depa... ehehe...



p/s: apa2 pun, aku tetap suka Honda.. ehehe..

Sumber: Malay Mail

1 comments

  1. DaHLia  

    aku pun suka HONDA sbb dia POWER OF DREAMS...hehe

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)