Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


* Do not copy answer

* The tag question must be 100% the same

* Tag people after doing tag
1)KakIna
2)Kakam
3)Put3
4)Dr Iena
5)KakKin
6)Kak Sepat
7)tarak
8)tarak
9)tarak


1. How do u know 1?
Adik kembar kawan sebenarnya nih (arwah akakjb). Skang ni sambung berkawan ngan kak ina nih... :D

2. What would u do if u never meet 2?
what would I do ek?? memang tak penah jumpak pun kakam nih... dok baca blog dia ja la... :D

3. What would u do if 3 n 4 dated u?
no 3 single, no 4 dah tunang... aisey, saya plak dah kawin... klu date ngan depa, mau la kena katok penyapu... :D

4. Would 5 n 6 make a good couple?
wohoo... depa ni pangkat kak ja ngan saya, takkan nak couple kot... tambah2 hat no 5 tu, mmg jauh gila beza umoq. Nak panggil makcik kin pun buleh, tapi saja ja panggil kak kin bagi sedap skit... :D

5. Do u think 7 is attractive?
aisey, ada 6 org ja member yg ada blog... jadi hat no 7 ni no komen... :D

6. Do u know anything about 8's family?
no 8 pun no komen...

7. Tell me something about 9?
ish.. dah no 7 ngan 8 no komen... no 9 pun no komen gak la... huhuuuu.

8. What language does 2 speak?
Rasanya BM kot. Tak tau la kot2 dia cakap bahasa lain sebab tak penah jumpak dia... :D

9. Who is 3 going out with?
keluaq ngan parka dia la kot... dia ada parka baru PJB. dok keluaq ngan PJB dia ja la tu...

10. How old is number 4?
25 kot... :D

11. 5?
30 lebih rasanya... :D

12. Who is 6's favourite singer?
Saloma kot... ntah la... :D

13. 7?
no 7 tarak

14. Is 8 single?
tarakkkk

15. What's 9 last name?
tarak orang kata, tarak la... aiihhh, brapa kali nak tanya...

16. Would u consider being in a relationship with 1?
huh, mak budak nih... tapi jiwa muda. buleh buat kawan baik...

17. Which school does 2 go to?
tak tau la... tak tanya pun... :D

18. What do like about 3?
Suka kalau dia bagi PJB dia kat saya... :D

1 comments

  1. Ashikin  

    ahahah...
    lawak nya
    baru aritu celebrate 24 tahun
    ada ka kata kin 30.eeeee

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)