Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Harini dok tak dok, tiba-tiba ada sorang minah ni bagi award kat saya. Minah tu ialah Ashikin Abdullah atau dikenali sebagai Kin.

Nin dia award yang dia bagi. Bukan calang2 orang buleh dapat award nih. Hanya orang yang comel sahaja. :D.



Award ni dia kata sebagai penghargaan kepada kawan2 online dia. Saya ni kira kawan online dia la nih.

Ok la, terima kasih Kin nooo...
tak tau nak balaih award apa kat Kin nih.

4 comments

  1. ashikin abdullah  

    hamboi-hamboiiii kan main z noooo
    dok takdok ada orang kasi award...
    sekeh gak abg z nie.hahaah

    taktau nak balas apa, ala belanja sate kajang sudah ler. tak pun tolong upkan template lagi ka.HAHAHAH

  2. mrzoab  

    nak up template punya pasai...
    no problem.. :D

    sate xyah la, xbaik untuk kesihatan... ayaq suam ok... :D

  3. ashikin abdullah  

    kin dah kurus la abg z oi (muntah lagi)

    nak chiken soup for the soul. hehe

  4. mrzoab  

    chicken soup for the soul kena mintak kat jack canfield.. :D

    camna la tak kuruih, asik dok muntah ja xabih2... huhuuuu

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)