Himpunan Forwarding Email

blog ni menghimpunkan koleksi2 email yang saya dapat daripada member2. Email forwarding la.. Saja syok2 simpan segala email2 yang saya dapat dalam blog nih.. senang sikit nak cari dan kongsi dengan semua orang.. Kalau anda ada email2 menarik, mai la kongsi dengan saya dengan menghantar di mrzoab@gmail.com.. terima kasih.. ohohoho


Click picture to view larger:





2 comments

  1. Anonymous  

    mrzoab,

    arigato gozaimas for the artikel.

    tetapi, kita tak sependapat yang roti canai/nasi lemak tu seberbahaya yang orangramai canangkan.

    sebab..kalau memperkatakan makan sekawan tu per se, memanglah kalorinya melambung.

    makan puluhan tahun semalaya makan roticanaitehtarik kan? sihat aje.

    sebab, kita makan dgn minum air. pastu berjalan pulang ke ruma tengah cahaya matahari. malaysia kan ni. org malaysia ada banyak vit d.

    tingg2 kalori macamana pun, lupus. mana ngan jalan tengah panas kita. kerja rumah. main bola petang. jalan pasar malam dan lain2 aktiviti yang mengeluarkan peluh di dalam dan luar rumah, kan?

    macam org Arab makan kambing laaa. lepas tu dineutralisekan dengan makan banyak2 kurma dan buah limau.

    bila baca -bad food for health - kat mana2, boring tul rasa. sedap-sedapnya makanan dilabel bad. makan buah dah tu makan nasi lemak, roti canai. minum ngn air panas kurang manis. dah tu, jalan tengah panas, buat kerja rumah.

    kita yang ada bad habit yang perlu diubah, kan. makanan tu tak bad...
    ada akal, pikir. masyarakat kita suka kondem barangan tempatan.

    amalan sendiri semua salah. amalan luar diagung2kan. sedih.

    bukan awak yang ditegur di sini tetapi itu org2 yang konon pandai sgt pasal health science.

    itu pendapat saya.

  2. mrzoab  

    ehehe.. btui2...
    saya pun selalu dok makan...
    pantang jumpak... mesti makan... :D

    asalkan kita aktif, tak perlu risau nak makan apa pun.

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)